Salta el contingut

Davant de mar, al litoral de la Costa Brava

Refugi de Pescadors està ubicat davant de mar, al centre del Passeig de Sant Antoni de Calonge. Des de la seva terrassa, podem gaudir de la magnífica vista de la badia, des de Palamós fins a Torre Valentina. La seva ubicació privilegiada permet fer bones passejades pel litoral mediterrani i visitar llocs d’interès cultural.

Entorn Badia

PORT DE PALAMÓS

És el segon port de Catalunya i té una gran afluència de vaixells de pesca, vaixells de càrrega i embarcacions turístiques i esportives. Al mateix port trobem la llotja de peix i el Museu de la Pesca.

Entorn Cami de Ronda

CAMÍ DE RONDA

Camí que va des de Torre Valentina fins a Platja d’Aro i que permet gaudir d’una ruta a peu passant per boniques cales i platges.

Entorn Castell Calonge

CASTELL DE CALONGE

El Castell de Calonge, documentat des de 1019, destaca per un pati d'armes interior envoltat de muralles amb merlets (segle XIII) i una torre antiga (segle XI), tallada, de planta gairebé quadrada.

Entorn Torre Valentina

TORRE VALENTINA

Construïda com a torre de vigilància per evitar atacs dels pirates, des d’aquesta torre es contemplen les millors vistes de la badia de Palamós i Sant Antoni de Calonge.